Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strå ur daggens leende

 

Jag vill visa dig

mina färger

från en palett

som aldrig torkar

 

levitera drömmar

som ett strå

ur daggens leende.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-08 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP