Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bild på google.


Njuta av lyrikens spännande och magiska värld

Idag blir det en värld full av demoner
och dess inverkan som tar dig till svindlande
höjder.

Slukar raderna som en varg när han fått
sitt bete och sätter huggtänderna i djurens
kropp.

Kommer in i denna värld av monster
och all världens demoner .
Denna lyrik får mig att helt glömma
bort min hunger när jag hör
min mage ge i ifrån sig ett mystiskt ljud.

Jag ler för mig själv och tar mig
till min enkla matvrå där jag slukar
allt som stillar mina värsta farhågor.

Tillbaka in i magikens värld där jag
åter finner mig i en annan dimension
av lustar och lakejer.

Kan detta ge dig en sådan kick att
du glömmer allt annat omkring dig för stunden.
Visst är det så, det kan ingen förneka
att man lever in i denna magiska
lyrik.







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-09 08:17



Bookmark and Share


  Ljusletaren
En bok säger allt och det har du gjort med dina ord :-) Leve böckerna!
Bra skaldat/ kram

2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP