Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lättjans vita hus

 

Jag hittar hem

hittar minnen jag gömt

under rus

 

brinn all smärta

ur bitterhet som jag tömt

i bygders brus

 

lova mitt hjärta

att slå upp dina rum

i lättjans vita hus.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-09 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP