Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör dagen värd att vara i

 

Jag hör hennes steg

snart är hon hos mig,

besitter mig

 

snart svävar hennes doft

runt mitt bultande hjärta,

snart gör hon

dagen värd att vara i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-09 18:32



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar text
2015-09-09

    ej medlem längre
Tack för hoppet.
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP