Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte.

Jag har nyss plockat 3st blommor.
Jag sätter mig ned vid en stor ek.
Jag tar ett blad i taget och säger:

Liv.

Död.

Liv.

Död.
(osv)

Tills jag kommer till det sista bladet...
Men jag är inte nöjd med svaret.
Så jag plockar upp ännu en blomma och tar ett blad i taget och säger:

Gud.

Inte Gud.

Gud.

Inte Gud.
(osv)

Men när jag kommer till sista bladet är jag fortfarande inte nöjd, så jag tar den tredje och sista blomman och fortsätter med dem här orden:

Köttbullar och makaroner.

Fiskpinnar och potatismos.

Köttbullar och makaroner.

Fiskpinnar och potatismos.
(osv)

När jag kommer till sista bladet, så känner jag mig äntligen nöjd med svaret.
Nu vet jag ju vad jag ska äta till middag.









Fri vers av SmileOrCry
Läst 228 gånger
Publicerad 2015-09-10 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmileOrCry
SmileOrCry