Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månskenets mörker




Suckarna går på parad
I mitt vardagsrum
Under mina lungor
Och genom mitt hjärta

Utanför dånar musiken ur en bil
På mina tomma gator

Det enda ljus jag har är det från gatlyktan
Och där i skenet ser ni hur liten jag är

Min halsbränna river sönder mig
Precis som rovdjuret där i mörkret med sitt offer

Kände ni vardagspulsen slå sönder tinningen
Boom boom boom
Jag hamrar din hjärna i små små bitar
Smetar ut dig över den blommiga tapeten
Du lyser så vackert mot mönstret älskling

Och nu kommer natten med all sin vånda

Ät upp mig nu
För här kan jag inte stanna
I månskenets mörker




Fri vers av Tess74
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-11 22:19



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Härligt depraverat mörker !
Soft barbari.. Vanmäktigt å cool.
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74