Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genetik

med hjälp av bestämda trummor
och en gnällande gitarr
säger jag farväl
med min knappa röst
alla ord är skrivna åt dig
det gör ont
plötsligt var filmen sann
du gjorde vad du kunde
jag gör vad jag kan
du är min hjälte i livet
vila i frid jag hann
säga tack och jag älskar dig
en vän är alltid en vän
jag kysste dig på pannan
innan du for till himmelen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-11 22:34



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Berörande fin text. Jag tycker mycket om slutet.
2015-09-12

  bumerang

I sanning känslosamt.
Vackert
2015-09-12

  Ingrid Trolle
Ett sorgligt
farväl till en
nära vän väl
framfört
2015-09-12

  Hanna Mari Wallin
innerligt vackert skrivet.
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling