Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon brann




Kyss mig viskade hon så lågt att bara havet hörde



Och han sköljde över henne
Smekte sin tunga mot hennes



Hon brann där i avgrunden




Fri vers av Tess74
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-11 22:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som tusan!
2015-09-12

  M M Mannheim VIP
Dina ord smaker så jag kan känna din tunga!
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74