Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtande grabbar

Titta inte på dom
det är det dom vill
säger hon
men jag glor
det bjuder jag gärna på
när dom glider längs bygatan
i sin gigantiska Cadillac




Fri vers av Tommy M
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-13 10:41



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
BUICK boys
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M