Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå är en vacker ögonfärg

Himlen är blå, havet blått
solen gul, gräset grönt
stugan röd
Allt är enkelt och tydligt
De svenska underhållningsprogrammen
är trevliga




Fri vers av Tommy M
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-13 10:48



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
kÅÅL IRRONNI
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M