Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelse av dig

 

Lägg kyssens stillhet

på mina slutna ögonlock

hejda ett andetag

över mina darrande läppar

 

Väck min morgon

med en strimma av din dröm

finn mig sedan

i en upplevelse av dig.




Fri vers (Fri form) av Peter Kohlm VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-13 12:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
skönt präntat om kärleken..
2015-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbara ord om kärlekens väsen.
2015-09-13

    ej medlem längre
Ömt och vackert diktat om kärlek.
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP