Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många grisar i EU.


Flyktingkatastrofens verkliga grisar

- Tjena! Fan vad bra att vi tar emot en massa flyktingar.
- Tycker du? Ja de har det inte lätt och får det inte så lätt heller.
- De måste ju ha nånstans att bo och med rådande bostadsbrist och låga byggtakt kommer min kåk bli mer attraktiv och jag tjänar ännu mer stålar vid en försäljning.
- Ja, det låter ju troligt men...
- Det är heller ingen risk att Riksbanken eller ECB höjer sin styrränta, då skulle ju både Sverige och EU sjunka som en gammal jävla gummibåt i medelhavet ha ha ha.
- Va!
- Och sen har vi ju det där med jobb. Nu kanske kanske man snart kan  få några flyktingar helt f*cking gratis till firman genom Arbetsförmedlingen som får göra det riktiga skitgörat. Helt okej fan eller hur? Så kan vi dra till London och checka fotboll istället.
-
*klick*








Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-14 17:58



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
En del av den bisarra verkligheten
en del avsaknar helt empati för andra
2015-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Dessa "grisar" borde få prova på hur det är att vara flykting...
2015-09-15

  Tilda67
Det finns många "Grisar", som bygger upp sina företag med hjälp av bidrag och gratis arbetskraft och dessutom får fortsätta så år efter år. Att det ens är möjligt ?

Denna "Gratis arbetskraft" utnyttjas många gånger occh får slita som slavar, för jävligt !




2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP