Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om oss

Det finns dem som alltid haft en övertro på sig själva
Men det är också dem som aldrig vågat släppa taget
Vi är stolta över att höra till det andra laget
Och vi kommer segra
Alla har vi drömt en gång
Alla har vi gått i tu
Vi har delat den känslan
Det är så vi blivit hela
Och dem andra, dem andra..?

Skulle de ta ett skott för dig?
Skulle inte tro det nej
Kan du säga mig nått gott om dem?
Vännen du tröttar ut mig
För vi kommer aldrig bli som dem
De skulle inte ta ett skott för mig
De skulle aldrig rädda dig
En sång om oss
En sång om oss
Det här är en sång om oss
En sång om oss
En sång om oss
Det här är en sång om oss

Vi har alltid tytt oss och hallt oss till varandra
Och det är så vi funnit våran styrka
Men i vara stundtals toma blickar
Döljer sig en evig längtan
Alla har vi drömt en gång
Alla har vi gått i tu
Vi har delat den känslan
Och det är så vi blivit hela
Och dem andra, dem andra..?

Skulle de ta ett skott för dig?
Skulle inte tro det nej
Kan du säga mig nått gott om dem?
Vännen du tröttar ut mig
För vi kommer aldrig bli som dem
De skulle aldrig ta ett skott för mig
De skulle aldrig rädda dig
En sång om oss
En sång om oss
Det här är en sång om oss
En sång om oss
En sång om oss
Det här är en sång om oss


Finn fem fel hos mig
Du behöver inte leta
För alla finns inom mig
Men du vet jag tycker om dig
Och jag vet du tycker om mig
Och vi är hellre med dom
Dom som är som oss
En sång om oss
Som vi levt
Som vi älskat
Som vi kämpat oss fram
Kanske en dag blir vi något fint
Kanske en dag står vi ovan allt
Med dem som är som oss
En sång om oss
En sång om oss
Det här är en sång om oss
En sång om oss
En sång om oss
Det här är en sång för oss




Fri vers av poetenimig
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-09-14 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetenimig
poetenimig