Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten på månen

Var det sa här det skulle bli?
Var det det här vi ville ha?
Jag undrar, ja jag undrar
Om inte natt gick fel
Eller föddes vi upp med en lögn?
Om att allting skulle ga att fa
Besvikelsen är tung och
Faller ner pa mig i tusental
Kalla mitt humör för heavy rain
Jag undrar, ja jag undrar
Om jag kan sticka nagon annanstans
Men det är säkert likadant där
Säkerligen, säkerligen

Men mig veterligen finns det vatten pa manen
Och jag skulle mer än gärna aka dit för att släcka min törst
Spelar ingen roll att det inte finns natt syre
För jag kvävs snart här ända
Min rymdraket star klar, parkerad pa garden
Slänger väskan med mina drömmar i
Och kliver ombord

Vem var det jag ville bli?
Har jag glömt bort det?
Jag undrar, ja jag undrar
Om inte alla aren hamnat i en hög
Som jag inte orkar rota i
Borde stryka skiten med atomdriven angvält
Eller dränka i bensin och tända pa
Men samlar allt o slänger in i en garderob
Öppnar min mun för att svälja allt regn och
Jag undrar, ja jag undrar
Om jag kan sticka nagon annanstans
Men det är säkert likadant där
Säkerligen, säkerligen
Dränks jag i undran
Jag kommer inte undan




Fri vers av poetenimig
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-16 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetenimig
poetenimig