Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin i mitt handfat

Drick vinet ur mitt handfat
Spela schackspel i mitt badkar
Öppna din mun för en kyld pralin
Känn det varma vattnet omsluta dig
Men vält inte ut ditt liv när du omsluter mig
Torka dig med spring
Klä dig i täcke på min balkong
Blinka för tva tindrande stjärnor
Slut dina ögon för att öppna dina sinnen
Jag lyssnar medans du andas ut dina minnen
Har jag nämnt att det var länge sen jag haft det här
Har jag sagt vad det betyder för mig




Fri vers av poetenimig
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-14 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetenimig
poetenimig