Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockhus

De sitter där i onaturliga positioner
Den ena stelare än den andra
Bryr sig inte om att jag går runt och moppar
Tärda blickar, inga bestick
Dricker te ur tomma koppar

Ingen ska få lämna mig
Alla är fast i mitt dockhus
Inga väggar, alla kan se
Välkommen till mitt dockhus
Inga dörrar, ingen kommer ut
Välkommen till mitt dockhus

Slå dig ner
I en klänning alá rococo
Ta en klunk ifrån en flaska fiktiv bordeux
Lägg dig ned och låt tankarna få gå
Alla ser och alla ler
Ackta dig så att du inte ifrån trapporna trillar ner
Välkommen till mitt dockhus
Välkommen till mitt dockhus




Fri vers av poetenimig
Läst 170 gånger
Publicerad 2015-09-14 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetenimig
poetenimig