Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mening

Vi läser, vi skriver
Vi river upp allt mellan himmel och jord
Medans vi försöker få allt på vårt bord
Dröm drömmar dröm
Dröm drömmar dröm
Ord blir till jord och sömn ett dilemma
Reser mig sakta så svag

Allt vi leter efter är en mening
En mening, en mening,
Allt vi leter efter är en mening
En mening, en mening,
Allt vi letar efter är en mening
Vi kommer finna en

Vi tänker, vi blänker
Vi stänker med färg runt omkring
Söker efter sanning tills själen dör
Dröm drömmar dröm
Dröm drömmar dröm
Ord ställs mot ord och mörker känns hemma
Vi kommer finna ett




Fri vers av poetenimig
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-15 20:32



Bookmark and Share


    Lars J
Bra lyrik enligt mig:

"Vi tänker, vi blänker
Vi stänker med färg runt omkring"

Berörande dikt, tycker om!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

poetenimig
poetenimig