Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna molnet hängande

 

Lyft styrkan

ur det fördolda

ropa svagheten

ur tomma löften

bind falskheten

vid skampålen

och

lämna molnet

hängande.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-15 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP