Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade detta foto på google.


Nattens demoner

Det sjunger och viskar ur alla vrår,
nattens demoner kan inte stilla sin hunger.

Han har krypit sig in i mina blodsådror,
river och sliter tills han inte kan få nog.

Bedövar mig med ett iskallt påslag av
geleaktig sörja som sluter sig om mitt
kranium.

Försvinn ur min åsyn, visa dig inte mer.
Låt mig få komma till ro och
njuta utav all grönska som lyfts
ur varma källor i marken.

Nu kommer kraften ur alla leder
och sporer, krama ut ett livsgivande
ämne så du vaknar ur din slummer.

Ge dig hän och njut av dess nektar
som får dig att stråla och
vilja leva på nytt.

Välkommen till Livet.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-15 23:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Nattmaran bort med dig ... bra skildrat/kram
2015-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Som en vändpunkt när allt blir bättre...fint skrivet...
2015-09-19

  Angel of love
Berörande text som känns att läsa.
2015-09-17

  Ollle
Utmärkt inledning där jag känner igen mig, en liten människa i en allt för stor värld med alltför stora krav som äter livskraften ur en, när det plötsligt vänder!
2015-09-17

  louisegirl
Tänkvärt och berörande vännen
Bra förmedlat!
2015-09-16

  Hanna Mari Wallin
berörande skrivet, orden stannar kvar och lämnar spår inom en


2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP