Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tipp-Ex

Min bröstkorg mot dina revben och du stjäl mina andetag.
Tipp-Ex mot dina läppar för att korrigera mitt misstag,
att placera mina kyssar där.

Du kysser mig vit och du smeker mig blek.
Du ger mig gråskalor och planterar hatkärlek,
när du finns i min atmosfär.

Vi behöver gnida in oss i Tipp-Ex när stön ebbat ut.
Radera ditt handlag som etsats mot mitt ryggslut,
och de blåmärken du givit mig.

Jag smakar på det du bjuder och blinkar fram en tår.
Får gåshud när dina fingrar fattar tag om mitt hår,
och jag sväljer en del av dig.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-17 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny