Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som våras



Oceaner som vågar
likt himlens vita moln
pärlande som kristaller

ögon tåras som när
regndroppar sakta faller

längtande fromma ögon
känslor som våras
kan då åter igen tillåtas




Fri vers (Fri form) av Nannie
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-09-17 15:03



Bookmark and Share


  Tigeröga
Nice Nannie ;=)
2015-09-21

  Lars Hedlin
Så fin och varm :)
2015-09-19

  mollyp
Målar upp bilder & snyggt
2015-09-18

    ej medlem längre
Mycket vacker denna ..
2015-09-18

  louisegirl
Tycker mycket om din fina dikt, som väcker känslor och tankar.
2015-09-17

    ej medlem längre
Jättefint!
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie