Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porten till mitt hjärta

 

Det finns en mjukhet hos dig

som vinden bär till mig

 

den finns en värme i din blick

som aldrig släpper min dag

 

du har ett uttryck

som berör mig absolut

 

jag får min kraft ur din närhet

som öppnar porten till mitt hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-17 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP