Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fruktsamhetens spår

 

Jag binder min lust

i dunkande pulsar

mina sökande händer

stryker sin väg i lönn

 

i fångande vilja

letar sig tanken

till vällustig tröst

i fruktsamhetens spår.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP