Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vingar som inte lyfter

 

De dagar jag inte ser dig

ser jag inte heller

mig själv

inget ljus tänder dagen

inget mörker skriver sig

fri från ansvar

 

de dagar vi inte möts

kan jag inte stämpla in

timmarna hukar

under vingar som inte lyfter.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-19 10:56



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Jätte fint!..."de dagar jag inte ser dig ser jag inte heller mig själv..."....
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP