Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden ser mig längta

 

Jag väntar stunden

till minnet av ditt steg

söker värmens lust

i skuggan av ditt leende

 

jag brinner i din närhet

av trånadens behag

bara stunden

ser mig längta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-19 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP