Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heart is a Stone

Hjärtat är en sten, och om du verkligen gillar någon, så kan du ge den till henne, som en väldigt vacker present.

Hjärtat är en sten, och om hon inte gillar dej, så kommer hon kasta den på dej, och den kommer att krossas när den träffar marken.

Hjärtat är en sten, och varenda gång det händer, så kommer din sten alltid kännas lika tung...




Jag önskar att jag var stark nog att bära den.




Fri vers av Hemlig Agent
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-04-22 12:09



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Kul att du inte bara konstaterar "Hjärtat är en sten" utan broderar ut bilden! Nyanvändning av det ack så klichéartade "hjärta av sten". Men kanske stannar du litet väl länge i bilden istället för att föra in nya, varierande element.
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent