Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Mantrat Är Vakna Till

vers1:
jag vandrar min raka stig/
jag andas min melodi/
så jag kan landa och känna frid/
bangar på hat och krig/

brygga:
pallar ej knas så försvinn/
för jag vandrar min egen rätta stig/

ref:
mantrat är vakna till/
och hamra på statens spik/
för den som faller av hat blir blind/
så snälla vakna till/

vers2:
så vi kan samsas i naken vind/
värms av flamsande barnens spring/
och blir varm av min nostalgi/
så räck din hand min vän och bara skin/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 239 gånger
Publicerad 2015-09-21 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl