Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feber


"Håll dig borta från mig" bad du
och jag lovade att inte röra dig
men -
dina ögon glödde
dina händer brände
din famn värmde
Hålet i mitt hjärta svetsades samman
av en feberhet kyss.

Förkylningen har varat i fyra dagar -
hostan försvinner om en månad.

 




Fri vers (Fri form) av kirsti ylinikka VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-21 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP