Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uret


Urets midnattssuck
gubbens hjärtslag i soffan
äpplets dova duns




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-21 23:15



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra scen med några få ord.
Mästerlig haiku.
2015-09-22

  Kozo
Jag ser..
2015-09-22

  Onomatoprofet VIP
wow! bokmärker!
2015-09-22

  Annie b'larsson VIP
Genial haiku. Mycket fint.
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP