Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med inspiration från filmen "The forgotten"


konsten att inte minnas




säg aldrig ordet på det
du tror dig vilja kunna glömma
om det blir nödvändigt

det man vill glömma
vill bli benämnt

säg aldrig "jag vill"
då kan minnena skölja över dig

tänk inte bakåt

skär bort mamma

så här vill samhället ha dig

oskadliggjord

"glömsk"

kärleksskadad

självtillräcklig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-22 16:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kärleksskadad
självtillräcklig

en lessam produkt, välskrivet om produktionen
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP