Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig!

 

Rör vid mig!

smek mig över kinden

kittla mina läppar

med spetsen av ditt lillfinger

virvla dig genom mitt hår

och res dig mot mitt bröst

finn din väg i sanning sagd

och göm mig djupt i dig

 

eller

 

slit av mig tröjan

bit i mina bröstvårtor

fäst dina naglar i min rygg

kör ner din hand

och slut den runt mig

dra in mig i mörkret

överskölj min kropp

med din saliv

låt mig i existens få

känna att blodet pulserar

och gör mig hård och redo…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-22 19:12



Bookmark and Share


  Martin Lind
Mjaaaae , kanske en del erotiskt. Men på Peters känslor är det inte fel på . Livet är ju kärlek också .... eller ...
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP