Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apokalyps är grekiska...."lyftning av slöja"...har ingenting med islam att göra


Att lyfta på "slöjan"



Det kan hända att det kommer en riktig tid
när barnen träder fram på rad
låter sig
utan yttre våld
börja blöda
drunkna i blod
framför sina föräldrar
som inte ens försökt att förstå
hur betydelsefulla de är för sina barn
de var
borde ha varit
skulle ha kunnat bli
om de haft tid
haft ögon och hjärta i behåll




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-23 10:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja det kan utläsas och därför har jag nämnt flera kulturella modeller i satir.

  Ja de skulle vara mer lämpligt att säga: - föräldrar ombeds att lyfta sin slöja av likgiltighet från ögonen i förhållande till sina egna barn.
2015-09-23

  Gunnar Hilén VIP
Nu talar jag dock inte om islam utan om all världens barn i dag...i detta vårt konsumtionstokiga samhälle där arbete, pengar och materia kommer före barnen
2015-09-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Föräldrar med snopen mellan ögon! skrock/ med Å /skråck/

Bra nu har vi sett rörande(rom kvinnor) lyftning på kjolar, nu ska vi se muslim lyftning av slöja.
i arv till kommande generation, ska vi inte se ner till grena av med byxorna.
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP