Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckospark

Mitt hjärta sprang till utkanten av staden,
sedan jorden runt.
Medan resten av mig satt i ett hörn av din soffa och log,
varje gång dina tår gjorde som retsamma pojkar gör.
Sparkade mig lättsamt i midjan och ”råkade”
smeka sidan av mitt bröst.
När du helst av allt egentligen vill vidröra hela mig,
men höll alldeles för tyst om det.
Jag sa att jag inte kan läsa dina tankar,
när vi tittat varandra in i själen
en ordlös minut för länge.
Du log i filmmörkret och påstod att det kan jag visst.
Jag sa att du gärna vill det för att du ska slippa prata.
Du sparkade mig i midjan med dina tår igen,
och så bad du om fotmassage.
Men jag vet vad en fotmassage betyder på ditt kroppsspråk.
Så hjärtat tog ett språng.
När du är en lyckospark mot revbenen.
Jag gapade för mycket, svalde hela stycket.
Du sköt skarpt och jag tog sats.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-23 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny