Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt som aldrig dansa

 

Du steg fram ur min skugga

ett vilset rop

som aldrig fick rymd

 

en tanke som upphörde

ett andetag som brann

så nära mitt liv, min dröm

 

i en stillande sorg

skälvde mitt hjärta

i en natt           

som aldrig dansa.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 17:34



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP