Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva mig

Kan du känna hur jag smeker dig över kinden?
Kan du känna min kyss i din panna?
Kan du känna mina hjärtslag, när jag tar din hand och trycker den mot bröstet?
Försöker ge dig hälften av mina andetag.
Försöker ge dig hälften av mig själv, för att jag ska kunna bli hel igen.
För att jag ska slippa kämpa för att överleva i en värld där du inte finns.
Och du tar mig i din famn, kramar mig hårt, stryker mig över håret.
Torkar bort tårarna, viskar lugnande ord i mitt öra, tröstar mig så som bara du kan.
Och jag somnar i din famn av kärlek, bara för att vakna, och slås av verkligheten igen.
Mamma, jag saknar dig.




Fri vers av Emma Fransson Forss
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-23 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Fransson Forss