Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasjäl

 

åter en dag tillända

natten sänker sig

över sinne och kropp

 

sömnen kommer så sakta

omsluter hela mig

vaggar mig i trygghet

 

jag ser ett par änglar

de har de renaste

av själar

 

i drömmarnas land vakar de

bidar sin tid

att föra mig hem

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-24 00:59



Bookmark and Share


  Palett
Lugn och stillhet över din fina text !
2015-09-24

    ej medlem längre
Väldigt rofylld och vacker denna ...
2015-09-24

  Linda CH VIP
Fint!
2015-09-24

  Tilda67
Änglavakt !
2015-09-24

  Valter Örn VIP
Rofyllt och tillitsfullt skriftat...
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP