Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt idag

havet är lugnt idag
inga gäss
men under ytan
trängs så många minnen
av skräck i dödsögonblick
av rop på hjälp som aldrig tystnar
av hästhuvud som fiskar ål
och sanden sjunger under bara fötter




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2015-09-24 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP