Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Skit

känslomässig krympling
maktfullkomlig
som en lindrigt begåvad alfahanne
sårar och smärtar du
hundratusentals
ditt arroganta onda leende
din skit




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-24 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP