Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där

de kallar på mig
där vid kalhygget
där skogen tar vid
ett kranium
spetsat på påle
skrämmer mig
där




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2015-09-24 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP