Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en skivmaskinskriven dikt i mina gömmor. Om vad som hände innan vi blev ett par. Skriven 1988-08-16. Jag har efter detta aldrig lagt mig ensam.


Annika


Jag vet vad du har att säga.

Jag vet,
att det blir svårt för mig.

Jag körde precis hem dig.

Det var svårt.

Svårt att skiljas.

Vi var på Victoria,

och,

såg nyförälskade ut.

Jag brände mitt hår,
på värmeljuset.

Vi höll varandra i handen,
och,
bara tittade på varandra.

Då sade du;

”så här borde jag inte göra”

Och då kysste du mig.

Vi åkte upp till Masthuggskyrkan.

Vi stod där i blåsten,
och höll om varandra.

Vinden var kylig.

Vi huttrade.

Men likväl skulle vi stå där och vara kära.


Jag skall gå och lägga mig.

Jag vet att det blir svårt.

När jag vet.

Vem jag vill ha bredvid mig.

Jag vill inte,

Men jag vet.

Att jag får lägga mig ensam.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-25 18:28



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vackra minnen :)

härlig att läsa!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP