Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens stillhet (en diamant i ditt öga)

 

Jag älskar morgonens stillhet

i stundens första andetag

varje droppe av min kärlek

är en diamant i ditt öga

 

jag äter din nyvakenhet

med mina smeksamma händer

och dricker ditt leende

i doften av ditt hår.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-25 19:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om uppvaknande i kärlekens famn.
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP