Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt hjärtats vackra rum

 

Vinden var ljum och dansade ditt hår lockigt

himlen öppnade mina ögon för skönhet

ömhet var kvällens händer

som formerade sig

runt hjärtats vackra rum.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-25 20:12



Bookmark and Share


    sunnanvind
Läste, njöt och tackar ...vackerhet!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP