Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


foto: Mikael Ejdemyr


epitafios över en förälskad


        "Du är så skör!"
                       
skör                               "en skör levnad"
namnet på en självbiografi
                                                 (finns nog redan)
             svarta skor
                vit slips
           mörk kostym
                              + röd ros

   
            Du träffades i bröstet av en pil
            du kom en gång till paradis
du var utan tvivel tidigare en arkaisk skulptur
jag minns bara ditt högra öga
                                                              du är inte
     jag? prins Hatt under jord

            ögon som måste slutas

den plats där jag hämtade all energi

                 : försvunnen




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-26 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar det här, ompf-et i metanarrationen, du-andet och prins hatt under jord(!) men känner mig bestulen på en upplevd fortsättning. Saknar en strof tror jag. Epitaphios? Epitaf?
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP