Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag törstar leendets längtan ur en natt som smekte dig kvar


Älska i mina drömmar

 

Drömmen samlar sina bilder

i mitt vackraste schatull

när jag inte känner dig

och inte hör dig andas

när jag inte kan hoppas

och intet finner min dag,       

kan jag öppna locket

och se dig

älska i mina drömmar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-26 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP