Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom umbrans porer

 

Din profil vände allas blickar

till antikens tempel skapad

där dina vingar hängde orörda

aldrig rannsakade ur sanningens dunkel

aldrig förhoppade av oskrivna blad

patos ringde sin skarpa klocka

och brände sina färger

genom umbrans porer.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-26 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP