Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen

Orosgemenskap.

Kärlekskonflikter.

I vått och torrt
står familjen pall
om än i spridda skurar
lite här och där.




Copyright
Ulrika Uhr




Fri vers av Ulrika Uhr
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-04-22 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Uhr