Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio piskrapp

Sorgen över förlorad kärlek,

bränner i magen,

kniper i hjärtat,

tuggar i sig Livet.


Vad blir kvar - tomhet,

lika påtaglig som tio piskrapp

på en blottad

rygg.




Fri vers av Ulrika Uhr
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-10-20 13:11



Bookmark and Share


  thyra
En verkligt påtaglig känsla, väl beskriven. Fint!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Uhr