Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma dag ut och dag in

Samma dag ut och dag in - du tröttar ut mig!

Jag har hört det förut,
gjort det förut!

Samma dag ut och dag in
och
inte kan jag byta ut dig
för du är jag!




Copyright
Ulrika Uhr




Fri vers av Ulrika Uhr
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-04-22 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Uhr