Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkning

ljuvt fläktar du min kind

friskt bär du bort mina sorger

stilla låter du mig förstå vad jag saknar

ömt smeker du min kind

och låter mig njuta av att bara vara





Copyright
Ulrika Uhr




Fri vers av Ulrika Uhr
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-04-22 19:41



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Så stämningsfullt och på något vis förmedlar du en känsla av trygghet. Bra! / Clara-Fina
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Uhr