Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssyster

I den gladaste stund delar du mitt skratt.
Och jag får en skatt.

I den mörkaste stund delar du min smärta.
Och skänker mig ditt varma hjärta.

I den stund jag behöver din vänskap är den redan given.
Låt mig skänka dig den åter om och om igen.




Fri vers av Ulrika Uhr
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-09-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Uhr